Sklepy i sprzedawcy detaliczni

Sklepy i sprzedawcy detaliczni

Mleko i przetwory mleczarskie, jaja

Mleko i przetwory mleczarskie, jaja

„Kroczek” Pracownia Cukiernicza

Co tworzy Pracownia cukiernicza „Kroczek”?

W małej pracowni wytwarzane są lody mleczne, sorbety owocowewarzywne oraz pieczone domowe ciasta. Lody oraz sorbety powstają ze składników podstawowych: świeżego mleka, śmietanki, jaj kurzych, owoców sezonowych, świeżych ziół. Szczególna uwaga przywiązywana jest do jakości i regionalnego pochodzenia surowców, gdyż są głównym wyznacznikiem smaku lodów i ciast.

Własne receptury w Pracowni cukierniczej „Kroczek”

Produkty bazują na własnych recepturach, co daje szerokie możliwości tworzenia nowych smaków i pasjonowania się pracą.

Nagrody dla Pracowni cukierniczej „Kroczek”

Lody dwukrotnie zdobyły Medal Targów Smaki Regionów w Poznaniu oraz dwukrotnie Złoty Medal Targów Natura Food w Łodzi.

Lody zamówić można pod adresem: www.lodykroczek.pl

Lokalizacja