“Gęś – arystokratka na polskich stołach”
Miło nam poinformować że przy okazji “Dnia Świętego Marcina” ukazała się kolejna publikacja dotycząca gęsiny, tym razem pod nazwą: “Gęś – arystokratka na polskich stołach”. Można tu znaleźć informacje nt. walorów gęsiny, a także wiele przepisów kulinarnych.
Poniżej link do publikacji w wersji elektronicznej.
link – “Gęś – arystokratka na polskich stołach”
Wersja papierowa, która będzie dostępna podczas różnych spotkań, szkoleń, konferencji.
12.11.2019; 02:11
Aktualności
“Jak smakuje dzik?” – warsztaty kulinarne dla uczniów Zespołu Szkół nr 6 im. Macieja Rataja w Ełku
03.12.2019; 10:14
Lektura obowiązkowa dla członków sieci Dziedzictwo Kulinarne Warmia Mazury Powiśle i pretendentów
Lektura na długie wieczory 👉 Krótkie łańcuchy dostaw żywności – nowa publikacja i filmy CDR.
Opracowanie zawiera informacje obejmujące zagadnienia:
💡idei tworzenia i szans rozwoju krótkich łańcuchów dostaw żywności,
⚖️regulacje dotyczące produkcji i sprzedaży żywności z gospodarstw rolnych,
28.11.2019; 01:05
Szkolenie “Jak znakować miody?”
13.11.2019; 08:07