Obiad

zobacz więcej...
Antrykot wołowy z sosem z czerwonego wina

zobacz więcej...
Babka ziemniaczana z sosem grzybowym

zobacz więcej...
Bulion wołowy z kołdunami i warzywami

zobacz więcej...
Czernina – tzw. czarna polewka

zobacz więcej...
Duszona karkówka po warmińsku

zobacz więcej...
Dzyndzałki warmińskie z kaczki i gęsiny

zobacz więcej...
Dzyndzałki warmińskie z samopszy ze skrzeczką

zobacz więcej...
Dzyndzałki z hreczką

zobacz więcej...
Farmerska zupa dyniowa

zobacz więcej...
Farszynki mazurskie

zobacz więcej...
Gęś faszerowana

zobacz więcej...
Gęś pieczona z jabłkami

zobacz więcej...
Gęś po mazursku duszona w kiszonej kapuście i kwasie chlebowym z gulaszem z gęsich wątróbek i leśnych grzybów z dodatkiem szarych kluch

zobacz więcej...
Gęsi udziec faszerowany bakaliami podany w towarzystwie tłuczonych ziemniaków z kapustą i buraczków z dodatkami

zobacz więcej...
Gulasz jagnięcy z mięsa owiec rasy Skudde