Scena mała
12.00 – 12.15 Otwarcie wydarzenia
12.15 – 13.15 Warsztaty kulinarne dla dzieci – wspólne gotowanie z Szefem kuchni Maciejem Maciejewskim
13.15 – 13.30 Animacje dla dzieci
13.30 – 14.15 Pokaz kulinarny z degustacją
14.15 – 14.30 Animacje dla dzieci
14.30 – 14.45 Minikonkurs z nagrodami
14.45 – 15.30 Pokaz kulinarny z degustacją
15.30 – 15.45 Animacje dla dzieci
15.45 – 16.00 Minikonkurs z nagrodami
Scena główna
13.45 – 14.40 Warsztaty kulinarne dla dzieci – wspólne gotowanie z Aleksandrą Juszkiewicz
14.40 – 15.00 Olsztyński Teatr Lalek
15.00 – 15.15 Minikonkurs z nagrodami
15.15 – 18.00 Przerwa techniczna
18.00 – 19.00 Koncert Zespołu Shantaż
Scena mała
10.00 – 11.45 Konkurs „Nasze Kulinarne Dziedzictwo – Smaki Regionów” – XXIII edycja
12.00 – 12.15 Otwarcie wydarzenia
12.15 – 13.00 Pokaz kulinarny z degustacją
13.00 – 13.15 Prezentacja o Mikołaju Koperniku
13.15 – 14.00 Pokaz kulinarny z degustacją
14.00 – 14.15 Animacje dla dzieci
14.15 – 15.00 Pokaz kulinarny z degustacją
15.00 – 15.15 Animacje dla dzieci
15.15 – 16.00 Pokaz kulinarny z degustacją
Scena główna
11.45 – 12.00 Pokaz sygnalistów (ZO PZŁ Olsztyn)
12.00 – 12.30 Oficjalne Otwarcie. Przywitanie gości Marszałek Województwa Warmińsko-Mazurskiego, Prezydent Olsztyna
12.30 – 13.00 Debata kulinarna – moderuje Karol Okrasa
13.00 – 13.30 Wręczenie certyfikatów nowym Członkom Sieci Dziedzictwo Kulinarne Warmia Mazury
13.30 – 14.30 Gotowanie na żywo z Karolem Okrasą wraz z degustacją
14.30 – 14.45 Minikonkurs z nagrodami
14.45 – 15.00 Występ Zespołu Pieśni i Tańca Kortowo
15.00 – 16.00 Wręczenie nagród w Konkursie „Nasze Kulinarne Dziedzictwo – Smaki Regionów”
16.00 – 16.15 Występ Zespołu Pieśni i Tańca Kortowo
16.15 – 16.30 Minikonkurs
– kiermasz produktów żywnościowych, regionalnych, tradycyjnych (godz. 11.00-17.00)
– animacje w strefie dla dzieci (godz. 12.00-17.00)
© 2024 Wszelkie prawa zastrzeżone.