Pod koniec 2018 r. właściciel wraz z rodziną przeprowadził się wraz z rodziną ze Śląska do małej wsi Otręba w gminie Kurzętnik. Chcieli zmienić swoje życie i sposób zarabiania pieniędzy. Rozpoczęła się działalność „Dobre Pola”. Właściciel posiada 1,5 hektara ziemi (w ekologii) uprawiając głównie owoce zioła i warzywa. Powoli hobby, czyli zdrowa żywność i zdrowe życie przekształcone zostało w działalność gospodarczą. W firmie fermentuje się owoce i zioła otrzymując wspaniałe, niepasteryzowane, naturalne napoje probiotyczne. Wykonujemy także pasty wegańskie takie jak np. pesto z natki pietruszki itp. Nasz innowacyjny napój fermentowany „CHMIELAS” na liściach malin z chmielem dostał główną nagrodę podczas konkursu „Nasze Kulinarne Dziedzictwo – Smaki Regionów” w kategorii: napoje bezalkoholowe. Jako surowce wykorzystywane są własne zioła, owoce i warzywa. W historii ziemi lubawskiej można znaleźć liczne przykłady produkcji fermentowanych napojów. Liście malin są bardzo popularne w tym regionie i cenione za swoje właściwości.