Przejdź do treści
O sieci
Członkowie
Producenci i przetwórcy
Gastronomia
Sprzedaż
Edukacja
Lista członków (205 KB, PDF)
Aktualności
Przepisy
Publikacje
Media
Kontakt
Menu
O sieci
Członkowie
Producenci i przetwórcy
Gastronomia
Sprzedaż
Edukacja
Lista członków (205 KB, PDF)
Aktualności
Przepisy
Publikacje
Media
Kontakt
Search ...
Wyniki wyszukiwania
Przepisy
Pierogi z kaczką
Czytaj więcej
Pstrąg pieczony w soli z kaszą gryczaną i kremem z rzodkiewki
Czytaj więcej
Perliczka na purée z pietruszki z zieloną fasolką i kurkami
Czytaj więcej
Leszcz na młodej kapuście i placku ziemniaczanym
Czytaj więcej
Mazurska baba ziemniaczana ze słoniną, pokrzywą i borowikami
Czytaj więcej
Kotlet jajeczny z serem i czosnkiem niedźwiedzim
Czytaj więcej
Pieczone pierogi z kaszą gryczaną i purée grzybowym
Czytaj więcej
Pęczotto z kozim serem, majonezem szczypiorkowym i orzechami
Czytaj więcej
Polędwiczka wieprzowa z sękaczem i purée z groszku
Czytaj więcej
Pierogi z ziemniakami i twarogiem w bulionie jagnięcym
Czytaj więcej
Konfitowana golonka na glazurze z piwa i miodu z ziemniakami
Czytaj więcej
Kopytka zapiekane z grzybami
Czytaj więcej
Gulasz z gęsich żołądków na pęczaku z warzywami
Czytaj więcej
Szczupak na purée chrzanowym z prażonym kalafiorem
Czytaj więcej
Wątróbka drobiowa na placku ziemniaczanym
Czytaj więcej
Barszcz biały
Czytaj więcej
Karmuszka mazurska z podpłomykiem
Czytaj więcej
Zupa rybna z szarymi kluskami
Czytaj więcej
Krupnik na kaczce
Czytaj więcej
Zupa gulaszowa z jagnięciną
Czytaj więcej
Zupa piwna z serem zagrodowym i wędzoną śmietaną
Czytaj więcej
Krupnik na gęsich żołądkach
Czytaj więcej
Zupa rybna
Czytaj więcej
Mus drobiowy z żurawiną i orzechami na kaszy gryczanej
Czytaj więcej
Szare kluski z twarogiem i okrasą oraz młodą kapustą
Czytaj więcej
Stynki z domowym majonezem i chlebem żytnim
Czytaj więcej
Sałatka z combrem z jelenia i liśćmi botwiny z sosem malinowym
Czytaj więcej
Kaszanka z karpia jeziornego z sosem maślankowym
Czytaj więcej
Tatar z gęsich piersi z pieczonym burakiem i serem kozim
Czytaj więcej
Półgęsek z sosem jeżynowym i tatarem z gruszki
Czytaj więcej
Wędzony sum na maślance ziołowej z serem zagrodowym
Czytaj więcej
Szczupak duszony w maśle na plackach z hreczki i kopru
Czytaj więcej
Pęczak w sosie śmietanowym ze swojską kiełbasą
Czytaj więcej
Schab po mazursku z plackami z pora, gruszki i pietruszki
Czytaj więcej
Jajcówa mazurska z pleśniowym serem kozim
Czytaj więcej
Przepiórka faszerowana gruszką podana z sosem winnym i sałatą z sosem czereśniowym
Czytaj więcej
Gulasz z sarny na kaszy gryczanej
Czytaj więcej
Pieczony królik z sałatą z rabarbaru i kaszą pęczak
Czytaj więcej
Zrazy z dzika w boczku z pieczonymi ziemniakami
Czytaj więcej
Pstrąg w śmietanie
Czytaj więcej
Pierogi z pokrzywą i twarogiem
Czytaj więcej
Farszynki w orzechach w sosie grzybowym
Czytaj więcej
Gęsie żołądki na purée pietruszkowym z chrzanem
Czytaj więcej
Pieczona pierś z gęsi podana z gruszką w sosie winno-miodowym
Czytaj więcej
Zupa gulaszowa z kminem
Czytaj więcej
Zupa z bobu z czerwoną cebulą i klopsikami
Czytaj więcej
Aromatyczna zupa kurkowa
Czytaj więcej
Zupa pokrzywowa z klopsikami lubczykowymi
Czytaj więcej
Chłodnik z botwinki z jajkiem w koszulce
Czytaj więcej
Krem z białych warzyw z olejem podagrycznikowym i żurawiną
Czytaj więcej
Buraki pieczone z kozim serem i w swojskim boczku
Czytaj więcej
Sałata z duszonymi grzybami i sosem rabarbarowym
Czytaj więcej
Placki z bobu z kurczakiem i sosem z suszonych grzybów
Czytaj więcej
Sałata z kurczakiem oraz liśćmi botwiny z sosem pietruszkowym
Czytaj więcej
Plince z pomoćką i pieczonym boczkiem
Czytaj więcej
Placki buraczano-marchewkowo-jabłkowe w sosie kurkowym
Czytaj więcej
Gęsi smalec z jabłkiem
Czytaj więcej
Zupa rakowa
Czytaj więcej
Kartacze w cieście majerankowym
Czytaj więcej
Pierogi z kaczką w sosie żurawinowym
Czytaj więcej
Zupa rybna
Czytaj więcej
Placki z łodyg botwiny z sosem grzybowym
Czytaj więcej