(należy opisać obiekt/zgłaszaną działalność ze szczególnym uwzględnieniem historii obiektu/podmiotu, historii prowadzonej działalności, opisać metody produkcji produktów/potraw – jeśli dotyczy, korzystanie
z dawnych/historycznych książek kucharskich – jeśli dotyczy, tradycyjnych rodzinnych receptur – jeśli dotyczy, charakterystyka menu – jeśli dotyczy, opisać charakter wnętrza obiektu – jeśli dotyczy)
W przypadku kategorii: „Sprzedaż” należy podać jaki procent oferowanych produktów spożywczych pochodzi z regionu i/lub od Członków Sieci.
(wypełnić wyłącznie w przypadku wyboru w pkt. III kategorii „EDUKACJA” lub wpisać
„nie dotyczy”)
(należy opisać, w jaki sposób Podmiot buduje pozytywną markę regionu, główne działania jakie podjęto na rzecz promocji regionu poprzez np. udział w imprezach targowo-wystawienniczych, konkursach kulinarnych, organizację warsztatów kulinarnych itp.)
1. Oświadczam, że zapoznałem/zapoznałam* się z treścią Regulaminu funkcjonowania Sieci „Dziedzictwo Kulinarne Warmia Mazury” i akceptuję jego postanowienia.
2. Oświadczam, iż informacje podane we wniosku są zgodne z prawdą.